Calabogie Summer Classic requirements on Jul 5, 2020 (001256) | MotorsportReg.com

This event is over! Can we show you some more events nearby?

Calabogie Summer Classic

Event Requirements


Registration closed July 5, 2020 11:59 PM at 2020-07-05T20:59:00-0700 Registration ends July 5, 2020 11:59 PM at 2020-07-05T20:59:00-0700 Registration opens May 30, 2020 12:00 PM at 2020-05-30T09:00:00-0700 Registration runs from May 30, 2020 12:00 PM to July 5, 2020 11:59 PM

Please try to have the following complete before arriving:

  • have completed all registration information online
  • have paid online or over the phone with Calabogie Motorsports

Entry fees paid online are processed immediately! You will receive an e-mail receipt when payment is processed.

 

SCHEDULE - Sunday July 5th

 

9:00 - 9:30            VARAC - VH/G70+ – Combined Practice/Qualifying – 30 minutes

9:40- 10:10          FORMULA LIBRE – Combined Practice/Qualifying – 30 minutes

10:20 – 10:50     RADICAL – Combined Practice/Qualifying – 30 minutes

11:00 – 11:20     VARAC – VH/G70+ – Race #1 – 20 minutes

11:30 – 12:00     RADICAL – Race #1 – 30 minutes

12:00 – 1:30        LUNCH

1:30 – 1:55           FORMULA LIBRE – Race #1 – 25 minutes

2:05 – 2:25           VARAC – VH/G70+ – Race #2 – 20 minutes

2:35 – 3:05           RADICAL – Race #2 – 30 minutes

3:15 – 3:40           FORMULA LIBRE – Race #2 – 25 minutes


 

Registration closed July 5, 2020 11:59 PM at 2020-07-05T20:59:00-0700
Registration opens May 30, 2020 12:00 PM at 2020-05-30T09:00:00-0700

To register, select one of the following options and continue...

Sign in Create free account