SCCA Milwaukee Region - Circus Cat MAJORS Race info on Jul 26, 2014 (909322) | MotorsportReg.com

The link you followed is broken - we hope this is the event you're looking for! If not, click the calendar tab to search. 
This event is over! Can we show you some more events nearby?

SCCA Milwaukee Region - Circus Cat MAJORS Race


SCCA - Milwaukee Region

Saturday, Jul 26 — Tuesday, Jul 29, 2014
Road America, Plymouth, Wi


Registration closed July 22, 2014 11:59 PM on July 22, 2014 11:59 PM CDT Registration ends July 22, 2014 11:59 PM on July 22, 2014 11:59 PM CDT Registration opens June 27, 2014 8:00 PM on June 27, 2014 8:00 PM CDT Registration runs from June 27, 2014 8:00 PM to July 22, 2014 11:59 PM

 

 

 

MILWAUKEE REGION SCCA

Presents

THE CIRCUS CAT MAJORS RACE

ROAD AMERICA - ELKHART LAKE, WI

July 26 and 27, 2014

 

 

EVENT SCHEDULE

Circus Cat MAJORS Race

Milwaukee Region SCCA

July 26 & 27, 2014 at Road America, Elkhart Lake, WI

Sanction Number: 14-M-2999-S

 

Friday, July 25, 2014

6:00 PM - 9:00 PM Registration & Technical Inspection (No late entries from 6:00 PM to 7:00 PM)

Technical Inspection at Impound at south end of Main Paddock

 

Saturday, July 26, 2014

6:30 AM - 12:00 PM Registration (No late entries from 6:30 AM to 7:00 AM)

7:30 AM - 12:00 PM Technical Inspection at Impound at south end of Main Paddock

8:00 AM - 10:00 AM Scales available at Impound (or by appointment)

7:00 AM - Worker Meeting

8:00 AM - 8:25 AM Qualifying Group 1: T3, T4, STU, STL

8:35 AM - 9:00 AM Qualifying Group 2: F5, FF, FV

9:10 AM - 9:35 AM Qualifying Group 3: EP, FP, HP, GT3, GTL

9:45 AM - 10:10 AM Qualifying Group 4: SM

10:20 AM - 10:45 AM Qualifying Group 5: SRF

10:55 AM - 11:20 AM Qualifying Group 6: GT1, GT2, T1, T2, AS

11:30 AM - 11:55 AM Qualifying Group 7: P1, P2, FA, FB, FC, FE, FM

12:00 PM - 12:50 PM Lunch

*All Sprint Races to be 30 minutes duration or 10 laps, whichever comes first*

1:00 PM - 1:30 PM 30-minute Sprint Race Group 1: T3, T4, STU, STL

1:40 PM - 2:10 PM 30-minute Sprint Race Group 2: F5, FF, FV

2:20 PM - 2:50 PM 30-minute Sprint Race Group 3: EP, FP, HP, GT3, GTL

3:00 PM - 3:30 PM 30-minute Sprint Race Group 4: SM

3:40 PM - 4:10 PM 30-minute Sprint Race Group 5: SRF

4:20 PM - 4:50 PM 30-minute Sprint Race Group 6: GT1, GT2, T1, T2, AS

5:00 PM - 5:30 PM 30-minute Sprint Race Group 7:  P1, P2, FA, FB, FC, FE, FM

Following Last Race: Circus Cat Toast, Dinner & Refreshments

5:00 PM - 5:30 PM Late Registration

7:00 PM - Circus Cat Box Races

 

Sunday, July 27, 2014

7:15 AM - 11:00 AM Registration

7:30 AM - 9:00 AM Technical Inspection (& scales by appointment)

7:30 AM - Worker Meeting

8:30 AM - 8:45 AM Closed-Wheel Warm-Up

8:50 AM - 9:05 AM Open-Wheel Warm-Up

*All Feature Races to be 13 laps duration or 45 minutes, whichever comes first*

9:10 AM - 9:55 AM 13-lap Feature Race Group 1: T3, T4, STU, STL

10:05 AM - 10:50 AM 13-lap Feature Race Group 2: F5, FF, FV

11:00 AM - 11:45 AM 13-lap Feature Race Group 3: EP, FP, HP, GT3, GTL

12:00 PM - 12:50 PM Lunch

1:00 PM - 1:45 PM 13-lap Feature Race Group 4: SM

1:55 PM - 2:40 PM 13-lap Feature Race Group 5: SRF

2:50 PM - 3:35 PM 13-lap Feature Race Group 6: GT1, GT2, T1, T2, AS

3:45 PM - 4:30 PM 13-lap Feature Race Group 7: P1, P2, FA, FB, FC, FE, FM

Attendee List

View current entry list

Organizer

SCCA - Milwaukee Region
Contact Kay Imig
Questions? Contact host
T-shirts for motorsport fans

Venue

Road America
Location Plymouth, Wi
Track Map Download a track map
Sticker Track Map OutlineBuy a track sticker
Video Watch a video tour/lap
Add this event to your calendar:
Click to download this event to your Apple iCal calendar! Click to download this event to your Microsoft Outlook calendar! Click to download this event to your Sunbird or Mozilla calendar! Click to add this event to your Google Calendar! Click to download this event to your Yahoo Calendar!
 

ATTENTION! Your web browser is either very old or portions of MotorsportReg.com are being blocked. As a result, some things on this and other sites may be out of place or look broken. Before you try and register for events, learn how to correct it.