Sat, Jun 19 - Sun, Jun 20, 2021

Inaugral Gateway 2.0 Sprints MiDiv Majors

Worldwide Technologies Raceway

About this event

Inaugural Gateway 2.0 Sprints MiDiv Majors
Presented by STLCOM.COM

St. Louis / Southern Illinois SCCA Region
June 19-20, 2021
World Wide Technology Raceway
Sanction TBD /TBD

TIRE SERVICE from ROYALE Race Tires

orders@royaleracetires.com   /   484-393-2402   /   www.royaleracetires.com

Event requirements

EVENT SCHEDULE

$25 Early Registration Discount until 6/1/2021 - Use discount code 25OFF                Volunteers who need a weekend membership use discount code VOLUNTEER

Group 1

PDE (Tentative)

Group 4

GT1, GT2, GT3, AS, T1, T3,

STU

Group 2

FA, FB, FE, FE2, FM, P1, P2

Group 5

F5, FF, FV, FST*

Group 3

SRF*, SRF3, SM

Group 6

EP, FP, HP, GTL, T2, T4, STL, B-SPEC, ITA, ITB, ITC, ITE, ITR, ITS, IT7, SPEC944, SPEC E30

*Regional Only Class

 

Friday, June 18, 2021

9:00 AM – 5:00 PM

World Wide Technology Raceway TEST DAY.  Not sanctioned by SCCA.  Registration is available on motorsportreg.com.

5:00 PM – 8:00 PM

Worker Registration –Located in the Meeting Room

Driver Registration and Tech Inspection – Located at the North End of Garages

 

Saturday, June 19, 2021

7:00 AM – 12:00 PM

Registration –Located in the Meeting Room

Tech Inspection – Located at the North End of Garages

   

7:15 AM

Worker Meeting – Media Center

   

8:00 AM

25-minute PDE

12:30 PM

25-minute PDE

8:35 AM

25-minute Qualifying, Group 2

12:55 PM

25-minute Race, Group 2

9:10 AM

25-minute Qualifying, Group 3

  1:20 PM

25-minute Race, Group 3

9:45 AM

25-minute Qualifying, Group 4

  1:45 PM

25-minute Race, Group 4

10:20 AM

25-minute Qualifying, Group 5

  2:10 PM

25-minute Race, Group 5

10:55 AM

25-minute Qualifying, Group 6

  2:35 PM

25-minute Race, Group 6

11:30 AM

LUNCH

  3:00 PM

25-minute PDE

         

Saturday Dinner and Social – Begins approx. 45 minutes after the last checkered flag.  Everybody Welcome!    Location: North end of the Paddock near Tech Inspection (Media Center in the event of inclement weather)

 

Sunday, June 20, 2021

7:00 AM – 12:00 PM

Registration –Located in the Meeting Room

Tech Inspection – Located at the North End of Garages

   

7:15 AM

Worker Meeting – Media Center

   

8:00 AM

15-minute Qualifying, Group 2

11:00 AM

LUNCH

8:25 AM

15-minute Qualifying, Group 3

12:30 PM

31 laps (35 min max) Race, Group 4

8:40 AM

15-minute Qualifying, Group 4

  1:20 PM

31 laps (35 min max) Race, Group 5

9:15 AM

15-minute Qualifying, Group 5

  2:10 PM

31 laps (35 min max) Race, Group 6

9:40 AM

15-minute Qualifying, Group 6

Thanks for racing with us!  Safe Travels!

10:05 AM

31 laps (35 min max) Race, Group 2

10:30 AM

31 laps (35 min max) Race, Group 3

         

 NOTE: Times indicated are specific start times. Sessions will not start before these times but might is after the stated times.

REGISTRATION & TECH CONTACTS
Sheila Burkett – Chief Registrar - registrar@stlscca.org - 314-249-6571
Rachel Larson (Jennerjohn) – Chief Scrutineer - Raycergurl87@gmail.com - 314-225-5721

SCCA-St-Louis-June-Majors-2021_Final w_Sanction Number.docx

 

 

 

Royale Race Tires will be on hand at World Wide Technology Raceway June 19-20, 20201, to provide tire sales and service for Inaugural Gateway 2.0 Race Father's Day weekend.  Royale Race Tires is a Hoosier, GoodYear, Toyo, Pirelli, Hankook direct dealer; as well as other performance tire brands.  Please contact Royale Race Tires directly or fill out the ‘Pre Order Form’ to reserve and ensure your tires are on the trailer (preorders close 2 weeks prior to event).

Entries (123)

DC
David Cook
SC
Sarah Cook
MR
Mark Richardson
CP
Casey Jo Preston
JH
Jose Hernandez
NM
Neil MacEwen
CG
Candace Gerber
GW
George Walker

Worldwide Technologies Raceway

Madison, IL
Download track map
Download track map
Watch a video tour/lap
Watch a video tour/lap

Organizer

Club Race organized by

SCCA - St. Louis Region - Club Racing

More events from this organizer
Gateway 1.6 Double Regional and Vintage Races
Aug
7
Gateway 1.6 Double Regional and Vintage Races
Worldwide Technologies Raceway

Event over!