SCCA Club Trial & PDX - May 8 info on May 8, 2016 (293609) | MotorsportReg.com

This event is over! Can we show you some more events nearby?

SCCA Club Trial & PDX - May 8


Continue

SCCA - Texas Region - Solo

Sunday, May 8, 2016
Motorsport Ranch - Cresson, Cresson, TX


Registration closed May 7, 2016 8:59 PM on May 7, 2016 8:59 PM CDT Registration ends May 7, 2016 8:59 PM on May 7, 2016 8:59 PM CDT Registration opens March 12, 2016 12:00 AM on March 12, 2016 12:00 AM CST Registration runs from March 12, 2016 12:00 AM to May 7, 2016 8:59 PM

This is a Club Trial and PDX event event per SCCA Time Trial rules (levels 1 and 2). We will be doing the 1.7 Mile course Clockwise.

Club Trials -   Timed event where all participants will have to use a transponder. Must meet experience requirements. If you're already a track-day junkie, this is place for you.    If you have your own transponder*, there is a $25 discount.

PDX - Non-timed event that will not use a transponder. If you've never tried track events and want to get started - this is the place for you.  If you haven't been previously signed off to drive on track solo, we will provide an instructor for you.

 

*Your AMB transponder must be compatible with our timing system.  If you're not sure, please email Brad Flack (bradflack@earthlink.net) for clarification.

 

EVENT SCHEDULE

Sunday May 8, 2016

6:30am Track gate opens

7:00am-7:45am Check-In/Registration in Club House

7:45am-8:30am Mandatory Drivers Meeting in Club House

8:30am Group 1 Instructors on track, 20 min session

Groups 2-3 PDX meet in upstairs classroom

8:50am Group 2 PDX on track, 20 min session

9:10am Group 4 CT on track, 20 min session

9:30am Group 3 PDX on track, 20 min session

9:50am Group 1 Instructors on track, 20 min session

Groups 2-3 PDX meet in upstairs classroom

10:10am Group 2 PDX on track, 20 min session

10:30am Group 4 CT on track, 20 min session

10:50am Group 3 PDX on track, 20 min session

12:10 Lunch (Workers/Instructors Lunch Provided)

1:00pm Group 1 Instructors on track, 20 min session

Groups 2-3 PDX meet in upstairs classroom

1:20pm Group 2 PDX on track, 20 min session

1:40pm Group 4 CT on track, 20 min session

2:00pm Group 3 PDX on track, 20 min session

2:20pm Group 1 Instructors on track, 20 min session

Groups 2-3 PDX meet in upstairs classroom

2:40pm Group 2 PDX on track, 20 min session

3:00pm Group 4 CT on track, 20 min session

3:20pm Group 3 PDX on track, 20 min session

3:40pm Group 1 Instructors on track, 20 min session

Groups 2-3 PDX meet in upstairs classroom

4:00pm Group 2 PDX on track, 20 min session

4:20pm Group 4 CT on track, 20 min session

4:40pm Group 3 PDX on track, 20 min session

 

Groups:

1. Instructors

2. PDX Group 2

3. PDX Group 3

4. Club Trials

 

 

 

Attendee List

View current entry list

Organizer

SCCA - Texas Region - Solo
Contact Matt Lucas
Questions? Contact host

Venue

Motorsport Ranch - Cresson
Location Cresson, TX
Video Watch a video (YouTube)
Add this event to your calendar:
Click to download this event to your Apple iCal calendar! Click to download this event to your Microsoft Outlook calendar! Click to download this event to your Sunbird or Mozilla calendar! Click to add this event to your Google Calendar! Click to download this event to your Yahoo Calendar!
 

ATTENTION! Your web browser is either very old or portions of MotorsportReg.com are being blocked. As a result, some things on this and other sites may be out of place or look broken. Before you try and register for events, learn how to correct it.