SBR/DET-The BERT Sprints-2020 MAJORS - Volunteers requirements on May 16, 2020 (343990) | MotorsportReg.com

This event is over! Can we show you some more events nearby?

SBR/DET-The BERT Sprints-2020 MAJORS - Volunteers

Event Requirements


This event was cancelled Apr 12, 2020. Can we show you some more events nearby?

We welcome all volunteers.  If you are required to be in a "hot" area, you must be a member of SCCA.  However, there are other positions that do not require an SCCA membership.  If you want to try this out, we can always arrange for a weekend membership! 

We provide lunch and dinner on Saturday and lunch on Sunday, plus "volunteer incentives."   There is free camping at the track...just let them know that you are a worker.  The track also provides showers at two locations in the paddock.

Following is a list of classes that will be running and times of events.

 Race Groups  
 Group 1   STL, STU, T2, T3, T4
 Group 2   FV, FF, F5
 Group 3   SM
 Group 4   EP, FP, HP, GTL, B-Spec
 Group 5   SRF3
 Group 6   GT1, GT2, GT3, GTX, AS, T1, PX
 Group 7   FA, FC, FE2, FX, P1, P2

 

PLEASE NOTE: Scheduled session times are approximate and are for planning purposes only. Actual start times may vary based on forces of nature and on-track incidents. Stewards will NOT take action on MINOR schedule changes. Starting times may be altered with little, or no notice. Please pay attention to the PA.

In an effort to relieve congestion at the front gate, registration will take place at the pavilion in the paddock on FRIDAY night only.  Stop at the front gate, sign the GingerMan waiver, proceed to your camping area and get set up.  Then you MUST come to registration, sign in and get your wristband.  Hours of registration will remain the same.  All workers, drivers and crew MUST go through SCCA registration.  Failure to sign the SCCA waiver may result in penalties. Registration on Saturday and Sunday will be at the track gate.

Friday, May 15, 2020
3:30 PM – 9:00 PM          Registration (at the pavilion)
3:30 PM – 9:30 PM          Tech Inspection/Express Tech – located in the Pavilion at the north
                                       end of the main paddock. If Annual Tech is needed; you MUST
                                       contact Rod Markowicz for a reservation at
rodionjm@yahoo.com.
                                       Annual Tech Inspection
will take place at the base of the tower.
6:00 PM     25 min Practice - STL, STU, T2, T3, T4
6:30 PM     25 min Practice - FV, FF, F5  
7:00 PM     25 min Practice - EP, FP, HP, GTL, B-Spec, SM
7:30 PM     25 min Practice - SRF
8:00 PM     25 min Practice - GT1, GT2, GT3, GTX, AS, T1, PX
8:30 PM     25 min Practice - FA, FC, FE2, FX, P1, P2

Saturday, May 16, 2020
6:30 AM – 1:00 PM      Registration
7:00 AM – 1:00 PM      Tech Inspection, at base of tower
8:00 AM – 8:30 AM      15 min Qualifying, Group 1
                                     15 min Qualifying, Group 2     
8:45 AM – 9:15 AM      15 min Qualifying, Group 3
                                     15 min Qualifying, Group 4
9:30 AM – 10:00 AM    15 min Qualifying, Group 5
                                     15 min Qualifying, Group 6
10:15 AM – 10:30 AM  15 min Qualifying, Group 7
10:40 AM                      22 Lap Race or 40 min, Group 1
11:30 AM                      22 Lap Race or 40 min, Group 2
12:10 PM                      Lunch - 1 hour
1:10 PM                        22 Lap Race or 40 min, Group 3
2:00 PM                        22 Lap Race or 40 min, Group 4
2:50 PM                        22 Lap Race or 40 min, Group 5
3:40 PM                        22 Lap Race or 40 min, Group 6
4:30 PM                        22 Lap Race or 40 min, Group 7
5:15 PM                        Dinner for volunteers and racers that have purchased dinner tickets

Sunday, May 17, 2020
6:45 AM – 11:00 AM     Registration
7:30 AM                        Tech for late arrivals only
8:00 AM – 8:40 AM      20 min Qualifying 2, Group 1
                                     20 min Qualifying 2, Group 2
8:55 AM – 9:35 AM      20 min Qualifying 2, Group 3
                                     20 min Qualifying 2, Group 4
9:50 AM – 10:30 AM     20 min Qualifying 2, Group 5
                                     20 min Qualifying 2, Group 6
10:45 AM – 11:05 AM  20 min Qualifying 2, Group 7
11:05 AM                      Quiet Time and Lunch - 1 hour
12:05 PM                      25 min Race, Group 1
12:40 PM                      25 min Race, Group 2
1:15 PM                        25 min Race, Group 3
1:50 PM                        25 min Race, Group 4
2:25 PM                        25 min Race, Group 5
3:00 PM                        25 min Race, Group 6
3:35 PM                        25 min Race, Group 7


Download the official supps here: 2020 Majors Supps-Approved.pdf

Download the official schedule here: 2020 Majors Schedule 7-Race Groups.pdf

or continue to register online!

 

 

 

Registration closed

Attendee List

View current entry list

Organizer

SCCA - South Bend Region - Club Racing

Question about the event?
Contact the event organizer
Avatar Image
Mary Shiloff
Send a message

 

T-shirts for motorsport fans

Venue

GingerMan Raceway
Location South Haven, MI
Track Map Download a track map
Hotel Find a nearby place to sleep
Video Watch a video tour/lap
Add this event to your calendar:
Click to download this event to your Apple iCal calendar! Click to download this event to your Microsoft Outlook calendar! Click to download this event to your Sunbird or Mozilla calendar! Click to add this event to your Google Calendar! Click to download this event to your Yahoo Calendar!
 

ATTENTION! Your web browser is either very old or portions of MotorsportReg.com are being blocked. As a result, some things on this and other sites may be out of place or look broken. Before you try and register for events, learn how to correct it.