2014 Northeast National Challenge info on Sep 13, 2014 (058247) | MotorsportReg.com

This event is over! Can we show you some more events nearby?

2014 Northeast National Challenge


SCCA - National - RallyCross

Saturday, Sep 13 — Sunday, Sep 14, 2014
Frostburg, MD, Frostburg, MD


Registration closed September 11, 2014 11:59 PM on September 11, 2014 11:59 PM CDT Registration ends September 11, 2014 11:59 PM on September 11, 2014 11:59 PM CDT Registration opens August 11, 2014 12:00 AM on August 11, 2014 12:00 AM CDT Registration runs from August 11, 2014 12:00 AM to September 11, 2014 11:59 PM

 

The 2014 NEDIV National Challenge is going to be the best ever! The venue in Frostburg MD, is the RallyCrossers dream, Acres of gravel. This venue is an old storage location currently not being used. NEDIV is home to some of the greatest competitors in the nation and should prove to be great competition for the advanced RallyCrosser. The two major players are New England Region and Washington DC Region. Hopefully we will draw from surrounding Divisions as well. 2014 should be reminiscent of the old Eastern States Championship.

 

Online registration available through September 11

Early Reg Fee = $100 Available until August 31

Late Reg Fee = $125 Available from September 1-11

Weekend Membership=+$10

 

Saturday Event Schedule No exceptions to registration closing time. Run times are approximate.
 
7:00 - 9:00 Competitor Arrival & course walk-thru
8:30 - 9:30 Registration Check-In
8:30 - 9:30 Tech Inspection
9:30 - 9:45 Driver’s Meeting
9:45 - 10:15 Report to Work Stations or Grid
10:15 - 11:30 Runs 1 hr 15 min.
11:30 - 12:00 Report to Work Stations or Grid
12:00 - 1:15 Runs 1 hr 15 min.
1:15 - 2:00 Lunch Break 45 min.
2:00 - 2:30 Report to Work Stations or Grid
2:30 - 3:30 Runs 1 hr 30 min
3:30 - 4:00 Report to Work Stations or Grid
4:00 - 5:00 Runs 1 hr 30 min
5:00 - 6:00 Clean up
 
Sunday Event Schedule No exceptions to registration closing time. Run times are approximate.
 
6:00 - 8:00 Competitor Arrival & course walk-thru
7:30 - 8:30 Registration Check-In
7:30 - 8:30 Tech Inspection
8:30 - 8:45 Driver’s Meeting
8:45 - 9:15 Report to Work Stations or Grid
9:15 - 10:15 Runs 1 hr
10:15 - 10:45 Report to Work Stations or Grid
10:45 - 11:45 Runs 1 hr
11:45 - 12:30 Lunch Break 45 min.
12:30 - 1:00 Report to Work Stations or Grid
1:00 - 2:00 Runs 1 hr
2:00 - 2:30 Report to Work Stations or Grid
2:30 - 3:30 Runs 1 hr
3:30 - 4:30 Clean up

 

 

Attendee List

View current entry list

Organizer

SCCA - National - RallyCross
Contact Brian Harmer
Questions? Contact host

Venue

Frostburg, MD
Location Frostburg, MD
Video Watch a video (YouTube)
Add this event to your calendar:
Click to download this event to your Apple iCal calendar! Click to download this event to your Microsoft Outlook calendar! Click to download this event to your Sunbird or Mozilla calendar! Click to add this event to your Google Calendar! Click to download this event to your Yahoo Calendar!
 

ATTENTION! Your web browser is either very old or portions of MotorsportReg.com are being blocked. As a result, some things on this and other sites may be out of place or look broken. Before you try and register for events, learn how to correct it.